sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

VIIKKO 29

No nyt rupeaa pätkimään - laittaisko vaikka helteiden piikkiin...
Eli luulin jo laittaneeni tän kortin tänne - oli nimittäin kerrankin hyvissä ajoin valmiina, kun edellistä extra-korttia tehdessäni tein useamman pohjan. No, ehti tämä kuitenkin vielä oikean viikon puitteissa!
Tässä siis taas tällainen kärsinyt korun osa:

maanantai 18. heinäkuuta 2011

ARVONTA

Eli 14. Extra-kortti on arvottu... ja se meni jälleen Siskolle! - joka edelleen odottelee sitä edellistäkin :*S Eikä todellakaan ole posti sitä hukannut, vaan tuolla se on mun pöydän reunalla. Ja nyt niitä sitten on kaksi odottelemassa Tampereelle pääsyä... Hiljaa hyvä tulee, vai mites se oli??? Parempi myöhään...?

lauantai 16. heinäkuuta 2011

VIIKKO 28 ja EXTRA 14

Niin se aika rientää! Viime viikonlopun olin tyttäreni luona ja tällä viikolla on riittänyt menoa joka päivälle - kohta mennään taas! Ja viimeksi kun piti ottaa kuvat näistä korteista, niin kamerasta loppui akku... mutta tässä ne nyt ovat!
Viikon 28 kortissa on tuollainen yliajettu hiusklipsi - sopivasti litistynyt korttiin laitettavaksi :) ja extra-kortissa on sävyihin sopiva kulunut nappi. Kuvat ovat edelleen Itkupillin arkeista peräisin ja taustan materiaaleista käy kiittäminen Tim Holtzia.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

VIIKKO 27 ja EXTRA 13

Pidin itse tuosta viime viikon kortin pohjasta sen verran, että jatkoin samalla teemalla - omat haasteet ovat ainakin siitä mukavia, että voi tehdä ihan niin kuin haluaa... :) Perhosleima siis Tim Holtzin ja neitokaiset Itkupilliltä.
Tällä kertaa käytin kuvansiirtoon oikein siihen tarkoitettua "Picture This" ainetta. Yllätyksekseni se ei ollutkaan läpinäkyvää, joten perhoset eivät kuulla tyttösten läpi. Taas opittiin uutta!
Tuli sitten tällaiset Kaksoset. Toinen niistä on viime viikon Extra - ja toinen sitten sen Sisko. Tästä päästäänkin asiaan, eli Extra meni nyt tällä kertaa Siskolle! (...hah, haa - viime viikkohan oli KUUMA...)
Löytötavaraa ovat nuo metalliprikat, jotka löytyivät Karjaalta remontoitavan kerrostalon edustalta.