tiistai 26. kesäkuuta 2012

VIIKKO 26 ja extra 13... mutta mitä ihmettä...

...tapahtui viikon 25 kortille? Luulin tehneeni kaikki, mutta viime viikon kortti selkeästi puuttuu - ja idea! Eihän tässä auta muu kuin penkoa romulaatikkoa!

Mutta tässä nyt joka tapauksessa tämän viikon kortit, eli #26 ja extra #13. Kortit on tehty viinilaatikosta, joka tuli juhannusvieraiden mukana ;)  Alkoholimuste sekoittuu hauskasti tuon Crystal glazen kanssa.
EDIT!
Mitäs minä höpisen - olihan mulla idea viikon 25 korttiinkin, eli tämä farkkumerkin toinen puolikas. Toinen puolihan on tuolla aiemmin käytetty pääkallon kuva. Eli tässä: över min döda kropp  :)

VIIKKO 24 - vihdoin valmis...



Nyt on tämäkin kortti vihdoin kasattu...






maanantai 18. kesäkuuta 2012

ARVONTA

Edelleen sen verran muuta puuhaa, että pääsen kortintekoon vasta loppupuolella viikkoa. Arvon nyt kuitenkin viime viikon extra-kortin ja laitan teille ahkerille uuden Mr. Linkyn, niin saatte korttinne linkitettyä!
Siis tuo Ruotsinmatkailuaiheinen ATC on arvottavana... 14 korttia näkyy olevan mukana... ja sitten Random Generator hommiin...
Voittaja on numero 3, eli SELMA! Onnittelut!

Ja tässä Mr. Linky viikoille 25 ja 26:

tiistai 12. kesäkuuta 2012

VIIKKO 24 - eväät levällään...

Ollaan lähdössä huomenissa taas pienelle Tukholman reissulle ja aika on vähän kortilla...tai siis KORTILLA ei ole juuri mitään...  Selityksen makua, mutta minkäs teet!

Mulla on kyllä ihan idea olemassa tämän viikon korttiin.  Jotain tekstiä siihen haluaisin vielä keksiä. Tuo pääkallon kuva on mun cheap monday-farkkujen hajonnut merkkilätkä, ´fashion against aids´-lappu on jostain H&Mn vaatteesta... jotenkin sopivat yhteen! Ja kovin Ruotsi-painotteisia tämän viikon kortit. Mutta korttia en siis ole saanut valmiiksi.
Sen sijaan tässä on seuraava extra, eli #12. Sama pohja, jollaista aion käyttää omaan tämän viikon korttiin, eli värjättyä silkkipaperia liimattuna korttipohjaan. Palanen Viking Linen ilmaisesta Tukholman kartasta (ajankohtainen aihe...), päällä muovi jouluvalojen pakkauksesta, tosin kohokuviointikansion läpi käyneenä. Ja lopuksi vielä mukana Tukholman tunnelbana-lipusta puolet - yhteen matkaan tarvitaan kaksi tuollaista lippua... Tuossa muovissa oli sopiva läppä, minkä alle lipun sai laitettua. Lippu on siis irroitettavissa.






maanantai 4. kesäkuuta 2012

VIIKKO 23 - ja jälleen arvotaan!

Ihmettelen, että sain tämän viikon kortista kelvollista kuvaa ollenkaan. Kortti on nimittäin niin kiiltävä, että luulin kuvaan tulevan pelkkiä heijastumia, mutta ei tämä nyt sen pahemmin kiiltele kuin muutkaan...
Taustaan on ensin liimailtu miehen paidan pakkauksena ollutta silkkipaperia. Se on sitten värjätty Distress Inkeillä ja efektiksi laitettu kullanväristä embossausjauhetta. Sen päälle pari kerrosta UTEEta, johon sitten on upotettu - tai ainakin yritetty upottaa - avokadojen pussina ollutta vihreää muoviverkkoa. Vähän tuollaista Crystal Glazea laittelin vielä joihinkin kohtiin liimaksi. Sivuilla olevat palaset ovat suuresta aarteestani: tyttären Thaimaasta tuomien tuliaisten kääreenä olleesta lehdestä. Ja sitten - tästä olin aika innoissani: Samaiselta tyttäreltä sain tuon muovisen kalapullon. Se on sushien mukana tullut soijakastike pullo! Alkoholimusteilla vähän värittelin.
Sitten päästäänkin taas arvonnan kimppuun! Niin, ja Vasille oikein paljon Tervetuloa mukaan! Olen hieman laiskanlaisesti käynyt kommentoimassa korttejanne, mutta kaikki olen kiiruulla vilkaissut läpi :)
Ja eikun Random Generatorin hakuun... 14 näkyy tällä viikolla olevan mukana - ja kone pyörimään...
...ja seiska näkyi tulevan... ja se on... VASI! Jopas sattui! Tämä kone se osaa yllättää! Tervetulotoivotuksiin voidaankin sitten liittää onnittelut extra kortin #11 voitosta!

Tässä jälleen ystävämme Mr. Linky viikoille 23 ja 24: