maanantai 28. lokakuuta 2013

TAIVAALLISIA KOKEMUKSIA - enemmän tai vähemmän

Pahoin pelkään, että tämä täti on tullut nähtyä jo muutamaan kertaan... ja vielä niitä riittää! Olen joskus printannut niitä kartongille koko arkillisen :)
Taustat ovat vanhoja kokeiluja: leimaa, suihkeita, kohojauheita... ja tunnustetaan samalla, että tuo leimasin on oikeastaan Frida Kahlo leimasimen tausta. En löytänyt sellaista Fridaa, kuin olisin halunnut - ainoastaan siivekkään - joten leikkasin Fridan irti taustastaan! Tässä siis käytetty vain sitä irtileikattua taustaa.
Nuo pään takana olevat kultaiset pyörylät ovat helmilankakeristä - töistä otin. No, ei ne oikeasti ole kultaa... Vanhan virsikirjan tekstejä näkyy myös. Sen verran taivaisia elementtejä sattui kasaan, että etsin loputkin tekstinpätkät aiheeseen sopiviksi.
Mutta oliko se sittenkään taivas... näistä tulikin kertomus:
EMM #43

EMM #44

EMM extra #22

tiistai 22. lokakuuta 2013

Arvotaan kaksoiselämän toinen puoli

Ja kuten aina ennenkin, se tapahtuu Random generatorilla. Mukana arvonnassa oli kahdeksan korttia...

...ja arvonnan voitti numero kolme, joka on MACA! Onnittelen!

Mr. Linky korteille #43 ja #44


sunnuntai 20. lokakuuta 2013

KAKSOISELÄMÄÄ

Jostain kumman syystä mulla on soinut päässä Juicen biisi "Kaksoiselämää"... Päätin sitten hyödyntää moisen vaivan, ja sillä teemalla tein nämä kortit. Tosin edellinenkin oli aika kahtia jakautun!
Nämä pojat löytyivät tuolta printattujen kuvien pinosta, tausta on portugali-englanti sanakirjasta, italiankielinen teksti saatu joltakulta joskus, ja englanninkielinen teksti leikelty risasta kirjasta. Toinen pojista on kuvasiirrolla päätynyt kortteihin, ja toinen ihan leikkaamalla ja liimaamalla.
Kuvan saa klikattua suuremmaksi!
EMM #42 ja extra #21

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Mitä sitä nyt sanoisi...

...sillä tässä on kortti #41 ja viikko 41 oli jo viime viikolla. Sanonpa vaikka, etten nyt kauheasti ole myöhässä ;)
Kortin pohja on lakritsipaketista, herra perhealbumista, kirjoitusmerkit Kiinasta ja muut tekstit aikakausilehdestä ja vanhasta virsikirjasta.
Hekään eivät tiedä, mitä sanoa...

EMM #41

maanantai 7. lokakuuta 2013

Arvonta

Tämän vuoden 20. extrakortin arvonta on käsillä. Käsi siis tulee kortin mukana - ote vain on tilapäisesti loppu...
Ja Random Generatorista saatiin numero neljä. Sisko (joka edelleen kärsivällisesti odottelee) jo toivoi, että posti toisi kerralla kaksi korttia, mutta kyllä tässä nyt kävi niin, että tämä kortti lähtee PIIKULLE! Onnittelut!


Mr. Linky korteille #41 ja #42


sunnuntai 6. lokakuuta 2013

OTE LIPSUU (taas)

Taas piti turvautua sarjatyöhön... Minulle jää numerot 1 ja 2, kolmonen on extrakortti, jonka arvon huomenna. Otteen lipsumisesta mainittakoon, että Sisko ei ole vieläkään saanut parin viikon takaista palkintokorttiaan - hyi minua!
Yritän puolustautua sillä, että olen pitkästä aikaa kodin ulkopuolella töissä, ja vuorokauden tunnit alkavat olla entistä vähemmässä - eivät ne oikein riittäneet ennenkään... Mutta kun on niin kiva työ, että torstainakin meni aamuyhdeksästä iltayhdeksään. Kävin tosin välillä kotona laittamassa ruokaa ja syömässä, mutta sitten kurssille... Ja eilinen lauantai meni polymeerihelmikurssin parissa :)

Mutta tässä siis nämä kortit. Pohjana on käytetty "tuote tilapäisesti loppu" lappusia. Kun ne leikkasi ATC kokoon, niin tekstikin vastasi paremmin tilannetta. Lisäksi liimailin paloja roskiksesta dyykatuista virsi- ja rukouskirjoista ja kiinalaisesta sanomalehdestä. Käytin myös stanssatut kirjaimet, jotka olivat jääneet jostakin yli.
Jos yhdistää samaan korttiin raamatullista tekstiä ja kiinaa, niin onko se silloin täyttä hepreaa?
Olenko minä väsynyt? Ainakin näen noissa kiinalaisissa kirjoitusmerkeissä kasvoja...
Kuvan saa klikattua suuremmaksi!
Namupaloja eiliseltä - millefiorihelmiä, tosin vielä paistamatta...